INDUSTRI, INNOVATION OG INFRASTRUKTUR

Hornbæk Fjernvarme investerer hvert år store summer for at sikre en sund og sikker infrastruktur. Særligt de mange gamle rør fra 60’erne  har de senere år fået noget af et løft og er blevet udskiftet til de nyeste og mest energivenlige typer.

Når vi ind i mellem graver i vejene er det for at ud- og forbedre ledningsnettet. Vi har f.eks. de seneste år opdateret hele området omkring Havnevej, A R Friisvej og Nordre Strandvej. Senest har vi i forbindelse med udvidelsen til Stenstrup, udskiftet de gamle betonkanaler på Sauntevej, med de nyeste og bedst isolerede standarder for at ødsle mindst muligt med varmen. 

Også på den tekniske del af installationen sørger vi hele tiden for at optimere, og gør systemerne mere og mere intelligente til fordel for både forbrugere og klode.

Når vi aflæser forbrugsmålerne hos forbrugerne, bruger vi megen tid på at analysere de data vi får hjem, og tager kontakt til de forbrugere vi mener kan gøre noget mere/justere for at undgå den fælles varme går til spilde.

 

//