Varmens dag, veloverstået - 2015

2. februar 2015

Varmens dag, veloverstået.

Mere end 100 besøgende på varmeværket.

Da vi åbnede dørene til dobbelt jubilæum og "Varmens dag" søndag d. 1. februar, valgte flere end 100 hornbækkere at komme en tur forbi varmeværket.

Der var godt gang i både pølsevogn og fadølsanlæg for at forsyne byen med mere end "blot" fjernvarme denne dag. Vi ser det som en stor succes og vi takker for alle de smil, gaver, blomster og hyggelige stunder vi nød på denne halvkolde februardag.

Formanden Kim Schuldt-Larsen holdt en fin jubilæumstale og både formanden og 25 års jubilaren Henrik Kert Jensen, udtalte sig til de fremmødte journalister. Dette affødte et par artikler i Frederiksborg Amts Avis, henholdsvis Helsingør Dagblad. Se bl.a. dette link!

Konkurrencerne.
Der var både konkurrencer for børn og voksne, og i børnekonkurrencen var Oliver Jung Jørgensen den eneste som havde alle svarene rigtige. Han vandt dermed 2 biografbilletter. I voksenkonkurrencen havde vi hele to vindere, da både Finn Vindahl Andersen og Per Hesselholdt gættede på at vi det seneste døgn havde pumpet 2.950.000 liter fjernvarmevand ud til forbrugerne. Det rigtige svar var 2.802.900 liter, så de var meget tæt på.

Her modtager Per Hesselholdt sin præmie; En flaske "Nærvarme", en flaske rød- og hvidvin.