Sommerluk 2020

25. maj 2020

Sommerluk

Spar op til 5% på varmeregningen

Igen i år sætter vi fokus på at få forbrugerne til at sommerlukke. Den officielle dato for sommerlukkampagnen er 15. maj, men vi skal jo også kunne holde varmen. Se på videoen herunder, hvor lidt der skal til.

Op mod halvdelen af danskerne glemmer at sommerlukke deres fjernvarmeanlæg – eller gør det forkert. Det betyder ekstra penge op af lommen på forbrugerne og unødvendig udledning af CO2 til atmosfæren.

Spar op til 5% på varmeregningen

Det er faktisk nemme besparelser og CO2-reduktioner, du har udsigt til ved at huske at sommerlukke – og det gælder hvad enten du bor i parcelhus eller etagebyggeri. Med en lille justering, der blot tager 5 minutter 2 gange om året, kan en helt almindelig parcelhusfamilie spare op til 1.000 kroner om året på varmeregningen.

Spild af energi
Når vi glemmer at lukke for fjernvarmeanlægget, giver det dårligere afkøling, da varmen løber rundt i husets rørsystem uden at blive brugt. Det giver både en større belastning af rørene og højere varmetab. Hvis fjernvarmeforbrugerne lukker deres anlæg uden for fyringssæsonen, vil det derfor give store besparelser på CO2-udledning, energiproduktion og vedligeholdelse. Og samtidig er det penge lige ned i lommen.

Læs meget mere om dette på www.sommerluk.dk

I år har vi valgt at få lavet en stak manilamærker, og du kan få udleveret et til din installation ved henvendelse til værket.