Pressemeddelelse - Vinterens komme

18. september 2019

Hornbæk Fjernvarme er klar til vinterens komme

Med forbehold for det omskiftelige vejrlig, er midten af september tidspunktet hvor fjernvarmeselskaberne forventer at deres forbrugere på ny tænder for radiatorerne. De mange forbrugere, der benytter sig af sparemulighederne og har sommerlukket, åbner på dette tidspunkt for adgangen til systemet. Hvert år er der enkelte forbrugere, som i forbindelse med oplukningen efter sommerpausen er i tvivl om deres system fungerer optimalt. Dem er vi klar til at hjælpe med råd og vejledning, fortæller den daglige leder af Hornbæk Fjernvarme René Blumensaadt.

Vi har kørt med meget lave temperaturer på fjernvarmevandet i hele sommerperioden, hvor forbruget af gode grunde er meget lavt, siger René Blumensaadt. Nu skruer vi langsomt op og tilpasser os til et stigende forbrug. Men vi holder skarpt øje med vejrliget og tilpasser os på timebasis.

I sommerens løb har vi tilsluttet 15 nye forbrugere og vi skal nå at koble yderligere 8-10 ejendomme på systemet inden kulden sætter ind. Det nye plejehjem på Halfdan Rasmussens Vej, som er ved at tage form, er forbundet til fjernvarmenettet og efter vore oplysninger begynder de at aftage varme inden jul.