Forbrugerinformation fra Hornbæk Fjernvarme.

18. maj 2018

Forbrugerinformation fra Hornbæk Fjernvarme.

Vi informerer igen alle vore forbrugere om opkrævningsændringen.

Alle 1.171 varmeforbrugere har i maj måned fået aflæst forbruget for årsregnskabet 2017/18. Resultatet for den enkelte ejendom udsendes i juni måned 2018 med modregning som sædvanlig i a conto-betalingen for juli måned (a conto-bidrag nr. 2 i det nye regnskabsår).

Som noget nyt opkræves det første a conto-bidrag i det nye regnskabsår som tidligere oplyst allerede i juni måned. Det er resultatet af at Energitilsynet har pålagt Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. at ændre regnskabsår til kalenderåret. Det er derfor nødvendigt med et overgangs-regnskabsår på 7 måneder (1/6-31/12 2018) med 6 a conto-bidrag; december måned er som sædvanlig betalingsfri.

A conto-bidrag nr. 1 med forfald 11. juni 2018 er af samme størrelse som de 10 a conto-bidrag i regnskabsåret 2017/18. A conto-bidrag nr. 2 – 6 med forfald i månederne juli til november vil være reguleret i forhold til forbruget i 2017. Da de i alt 6 a conto-bidrag i overgangs-regnskabsåret dækker sommer- og efterårsmånederne, vil a conto-bidrag 2-6 for de fleste forbrugere være noget mindre end vanligt.

Bestyrelsen i Hornbæk Fjernvarme A.m.b.a. beklager, at vi er tvunget til at ændre regnskabsår og dermed den opkrævningsform, som andelshaverne tidligere har tilkendegivet var at foretrække. Men vi er som nævnt ikke herrer over, hvad Folketinget og derefter Energistyrelsen pålægger selskabet.

Husk at ved at logge ind på www.hornbaekfjernvarme.dk, eller via appen eForsyning, har du altid adgang til dine data, aflæsninger og udvalgt korrespondance.